Stem op Made in Europe

Helaas, Made in Europe is niet genomineerd voor de NS Publieksprijs, die op 19 november in principe wordt uitgereikt aan een thriller, een sportbiografie of een human-interestboek. Maar er is nog een andere mogelijkheid: de NS en de CPNB geven iedere bezoeker van de Publieksprijs-site de kans om op zijn eigen favoriete boek te stemmen. Als alle bijna 50.000 kopers van Made in Europe – De kunst die ons continent bindt hun stem uitbrengen, is het winnen van de Publieksprijs geen hersenschim. In 2005 lukte het de Nieuwe Bijbelvertaling ook. Stemmen kan hier, bij voorbaat dank.

Advertenties

2 thoughts on “Stem op Made in Europe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s