Made in Europe, de Special Mention

Afgelopen vrijdag was in Lissabon de uitreiking van de Helena Vaz da Silva European Award for Raising Public Awareness on Cultural Heritage, beter bekend als ‘de award met de lange naam’. Made in Europe kreeg een ‘Special Mention’, die werd opgehaald door Jet Steinz. In een blog voor de website van het Nederlands Letterenfonds doet zij verlag van de plechtigheden, waarop onder anderen scheidend voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso de lof van Made in Europe zong.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s