Het Hollands Zwanenmeer

Vanaf 14 september te zien in Nationale Opera & Ballet, oftewel de Stopera in Amsterdam: Tsjaikovski’s Zwanenmeer in de legendarische choreografie van Rudi van Dantzig (1933-2012), met decors en kostuums van de hand van Toer van Schayk, die zich liet inspireren door de  Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw. Tot begin maart 2015 staan 18 voorstellingen gepland. Lees hier over de geschiedenis en het (Europese) belang van Tsjaikovski’s bekendste ballet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s