Kraftwerk naar Paradiso

Na de ‘museumconcerten’ in het Evoluon (oktober j.l.), komt het Duitse elektrocollectief Kraftwerk voor acht concerten naar Paradiso, Amsterdam. Vanaf vrijdag 16 januari wordt elke avond één Kraftwerk-album uitgevoerd – achtereenvolgens Autobahn (1974), Radio-Aktivität (1975), Trans Europa Express (1977), Die Mensch-Maschine (1978), Computerwelt (1981), Electric Café (1986), The Mix (1991) en Tour de France (2003). De kaartverkoop begint morgen; om de zwarte markt te dwarsbomen worden alleen tickets op naam verkocht en moeten bezoekers van Paradiso ook een Ausweis tonen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s