Homeros op Scheveningen

Augustus is de maand van Homeros: op maar liefst twee plaatsen in Nederland wordt de Griekse bard geëerd met een speciaal programma – in beide gevallen onder de kennelijk voor de hand liggende titel ‘O(h) die zee’. In Fort Rammekens te Ritthem wordt tot 24 augustus een op de Odyssee gebaseerde rockopera (tekst: Huub van der Lubbe, muziek: Robert Jan Stips) gespeeld. In Scheveningen kun je van 21-24 en van 28-31 augustus een audiowandeling langs haven, duinen en strand maken met de gedeclameerde Odyssee op je MP3-speler.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s